Як обрати компанію для виготовлення кухні на замовлення

Упродовж десятиріч оформлення кухонних кімнат суттєво змінилось. Від прямих ліній та стандартних шафок у два ряди на кухні перейшли до привабливих гарнітурів з багатьма шухлядами та дизайнерськими елементами. Варіантів безліч, тому виготовлення кухні на замовлення є поширеним явищем серед покупців. Це надає змогу зробити індивідуальний дизайн у приміщенні, врахувати особливості кімнати та вмонтувати необхідну техніку.

Як обрати надійного виробника

Можна обрати кухні на замовлення Restyle та створити власний дизайн або доповнити наявні ескізи. Велике розмаїття варіантів є найголовнішою перевагою дизайнерських модульних меблів. У компанії, що створює модульні кухонні гарнітури на замовлення, можна:

  • замовити кухню у будь-якому кольорі;

  • запланувати розташування холодильника, плити, мікрохвильовки;

  • грамотно розмістити розетки та додаткове освітлення;

  • підібрати гарний дизайн стін та підлоги, обрати кухонний фартук заздалегідь.

Не слід відхиляти можливість індивідуального виготовлення через велику вартість меблевого гарнітуру. У надійних виробників ціни кухні на замовлення чесні, що враховують вартість преміальних матеріалів та фурнітури. Це можливо завдяки правильному підбору та використанню сировини, точному розрахунку розмірів.

Пропозиція кухні на замовлення в Києві користується великою популярністю завдяки сучасному підходу до виробництва, використанню якісної сировини, чесній вартості готового комплекту меблів. Щоб меблі довго функціонували та зберігали привабливий вигляд, необхідно грамотно підійти до вибору виробника.

Досвід

Гарним показником будь-якої компанії є її попередні роботи та виконанні замовлення. Це може бути відображено у документах, з якими дають ознайомитися, у рекламних роздруківках, у каталозі з варіантами готових конструкцій та вже зроблених гарнітурів. Велика кількість замовлень розкаже про якість меблів, їхній привабливий вигляд та функціональність.

Власне виробництво

Якщо фірма самостійно займається виготовленням, замовляє необхідну сировину та окремі деталі, кріплення, то ціна на готову конструкцію буде доступною. Такий підхід дозволяє виготовляти елементи різної складності з урахуванням особливостей кімнати та побажань замовника.

Належне обслуговування

Починаючи від дзвінка до менеджера, оформлення замовлення, обговорювання ескізу, можна одразу зрозуміти, наскільки відповідально виробник ставиться до своєї справи. Деякі фірми надають послуги дизайнера безкоштовно з виїздом додому, самостійно знімають розміри, надають декілька варіантів на вибір. Це свідчить про злагоджену роботу команди професіоналів. Наявність гарантій з боку виробника є перевагою. Гарною ознакою відповідальної компанії буде виробництво кухонь під ключ Restyle з повним пакетом послуг.

Обираючи кухні на замовлення від виробника, слід звертати увагу на кількість клієнтів та вже зроблених проектів, вимагати гарантій на продукцію та уважно роздивитися готові моделі кухонь. Якісні дизайнерські меблі мають довгий строк експлуатації, багатофункціональні та залишаються стильними й через 10-30 років.